وبسایتicon
گیتاریست ‌| بانك آكورد گیتار - با ما گیتار را آسان بیاموزید ...

:: صفحه نخست
:: تعرفه تبلیغات
:: PDF آكورد
:: گیتار را آسان بنوازید
::
تماس با ما
::
ایمیل ما
::
لینك آر اس اس
::
آرشیو مطالب
::
تدریس خصوصی

:: بانك آكورد
:: كلیپ گیتار
:: سبك های موسیقی
:: آكورد شناسی
:: تئوری موسیقی
:: مقالات آموزشی
:: خوانندگی پاپ
:: محمد اصفهانی
:: بهنام صفوی
:: بابك جهانبخش
:: سیامك عباسی
:: محسن چاوشی
:: احسان خواجه امیری
:: سیاوش قمیشی
:: مازیار فلاحی
:: معین
:: ابی
:: محسن یگانه
:: نت و تبلچر
:: شادمهر عقیلی
:: حمید عسگری
:: حمید طالب زاده
:: ترانه های به یادماندنی
:: آكورد آهنگهای قدیمی
:: آكوردهای جدید
:: آموزش
:: تحلیل و بررسی
:: شعر های ناب
:: نرم افزار گیتار
:: جواب شما
:: عضویت
:: اخبار سایت
:: زندگینامه
:: فروشگاه اینترنتی
:: آموزش ریتم
:: كتابهای گیتار
:: مطالب گیتاریستی
:: ساز شناسی
:: عكسهای گیتاری
:: دانلود كلیپ و آهنگ
:: اخبار موسیقی
:: كلاسیك
:: مصاحبه
:: فلامینكو
:: رپ
:: پاپ های جدید

کانال تلـــــــــگرام
تخفیف ویژه برای این هفته
فیلتر شکن -> پروکسی لیست
تخفیف ویژه برای این هفته
هدایت بازدید کننده به سایت
مجله اینترنتی استوا
مجله اینترنتی استوا
از سایت خود پول بسازید
ثبت علامت تجاری
ویولن سل - پیانو - گیتار آکوستیک - بیس
Acord for you /آکورد برای تو
بانك آكورد | chordfa | نت و تبلیچر
نت سوم/اکورد/نت/دانلود اهنگ
Chordfa/آكورد/نت و تیلیچر/آموزش گیتار
گیتاریست
گیتار پاپ
گیتاریست/آكورد و نت زیبا ترین ترانه ها
گیتار عاشق
وبلاگ محمد مسعودیفر(شعر و آکورد)
guitar is my love
آرشیو پیوند ها ارسال پیوند

کدام بخش سایت را بیشتر می پسندید؟

مدیران :
:: admin admin
:: Hazhir M
:: محمدرضا محمدپور
آمار بازدید :
:: تعداد مطالب :
:: بازدید امروز :
:: بازدید دیروز :
:: بازدید این ماه :
:: بازدید ماه قبل :
:: بازدید کل :
:: تاریخ تأسیس : شهریور ماه 1387

Google PageRank Checker Iranbloglist.com

گالری كلیپ گیتاریست

برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید

من را به یاهو خود اضافه كنید!

به سایت گیتاریست خوش آمدید،برای بهتر دیدن مطالب از مرورگر فایرفاكس استفاده كنید. با حمایت شماست كه انگیزه ای برای ادامه دادن به راه گیتاریست داریم .

دانلود مقاله ‌[ با ما گیتار را آسان بیاموزید ... ]
از اینجا روی عكس زیر كلیك كنید.

ساز گیتار ، دارای مزایایی است كه طرفداران زیادی دارد از مزایای آن می توان به خوش صدا بودن ، پرتابل (قابل حمل) بودن ، قیمت مناسب ساز و ... نام برد . مطمئن باشید كه یكی از بهترین ،پركاربرد و خوش صدا ترین ساز را برای وارد شدن به دنیای موسیقی انتخاب كردید ضمن تبریك باید به استحضار شما برسانم كه در عین یادگیری ساده اگر نكات زیر را رعایت نكنیم نمی توانیم نوازنده خوبی باشیم.

برای خواندن ادامه همین متن یا به ادامه مطلب بروید یا فایل PDF بالا را كه جامع و كاملتر است دانلود كنید و می توانید متن ساده اونرو از ادامه مطلب دنبال كنید.   

(برای اولین بار در ایران تدریس گیتار به روش روانشناختی گوشی برای همه سنین)

هنرجوی عزیز قبل از اینكه تصمیمی را برای انتخاب استاد و شروع دوره آموزشی خود بگیرید به این توجه داشته باشید كه چه سبكی را می خواهید در گیتار دنبال كنید. (هدفدار پیش روید) اینجانب مهدی شهبازی با اندك تجربه خود در حیطه تدریس گیتار با توضیحاتی مختصر در راستای انتخاب بهتر شما در خدمتتون هستم . لطفاً تا پایان این متن با بنده همراه باشید .

ممكن است تا بحال خودتان یا یكی از نزدیكانتان مستعدانه و علاقه مند به نواختن گیتار شده و در نهایت تعجب بعد از مدت كمی از ادامه آموزش صرف نظر كرده  و یا سختی آن زده شده اید شایدم بطور كلی موسیقی  را بدست فراموشی سپرده است ؟!

آیا میدانید چرا؟ چون روش یادگیری را اشتباه برگزیدید.

روان ، احساسات و درونیات ما مانند جسممان نیازمند تغزیه سالم و صحیح می باشد!... كه هنر پر بارترین این نیازهاست... 

انواع سبك ها در گیتار نوع كلاسیك :

در این ساز سه سبك اصلی وجود دارد كه در زیر به آنها اشاره دارم :

 1 - سبك كلاسیك

2 - پاپ

3-  فلامینكو

نحوه تدریس سبك ها ی مختلف در گیتار :

این سبك ها هر كدام نحوه تدریس خاص خود را دارند و اساتید هم قادر به آموزش هر سه سبك نیستند و هنرجویان احساس می كنند كه گیتار یك سبك بیشتر ندارد و پس از مراجعه به آموزشگاه معمولاً همگی سبك كلاسیك را دنبال می كنند ومتاسفانه اساتید هم سبكی مه خودشون بلدن رو به هنرجو تحمیل می كنند . نتیجه اش این میشه كه هنرجو پس از 2 یا 3 ماه دوره آموزش از ساز خسته شده و برای مدتی قادر به ادامه كلاس ها نیست ، از انجایی كه سبك كلاسیك دارای سختی خاص خود هست و به عقیده بنده یك سبك تخصصی به حساب می آید لازم است كه هنرجویان با انگیزه اولیه ابتدا سبك پاپ را پیش گرفته و پس از آشنایی ابتدایی با گیتار و داشتن انگیزه بالاتر برای انجام تمرین های سخت تر انتخاب خود را عاقلانه و هدفدار انتخاب نمایند ، كه مسلماً در آن وضعیت ادامه پله های ترقی در هر سبكی میسر تر است جا داره كه به این مسئله اشاره كنم كه متاسفانه اكثر اساتید به اسم سبك پاپ با هنرجویان سبك كلاسیك را بصورت تمرین های خسته كننده و نت خوانی و تئوری موسیقی كه لازمه سبك كلاسیك است ، كار می كنند.

نوازندگی را  با انتخاب صحیح سبك و استاد خوب با روش ما و پشت كار شما ‏تجربه كنید.

حالا باید به این نكته نیز توجه داشت كه بتوانید با استاد خود ارتباط برقرار كنید كه در آن صورت تمرین ها را بهتر و شیوا تر اجرا می كنید و از لحاظ روحی و روانی برای یادگیری تكنیك ها  آماده تر هستید . پس یك جلسه آشنایی با استاد بسیار حائز اهمیت است.

در درجه بعدی باید ببینیم كه هدفمون از یادگیری گیتار چی هست ؟ مطمئناً هر كسی به اندازه هدفش برای یادگیریش انگیزه داره و وقت می زاره پس با یه  هنرجویی به این سبك ، نباید برخوردی بشه و به نحوی تمرین داده بشه  كه با هنرجوی سبك كلاسیك یا حرفه ای انجام میدیم چون مسلماً طرف دوام نمیاره و از ساز و موسیقی بی زار میشه پس آیا می خوایم برای دل خودمون ، دورهمی و آشنایان گیتار بزنیم و بخونیم به قول خودمون حال كنیم كه در این صورت به عقیده بنده نیازی به یادگیری نت ها و تمارین انگشت و گام نوازی ها نیست . البته این قضیه مقایرتی هم با این نداره كه بعداً ادامه ندیم ولی برای اكثر هنرجویان این قضیه حكم می كنه كه باید گیتار را اول حس كنند و ارتباط برقرار كنند بعد انگیزه ی بیشتری  برای برای حرفه ای تر نواختن كسب كنند.

تدریس بنده به دو شیوه صورت می گیرد :

1-       بر پایه نت (در كلاسیك كاربرد بیشتری دارد)

2-       روش هارمونیك (بدون نت) گوشی

1 - روش آموزشی اول كه بر اساس نت خوانی و اصولی پیش می رود و خوب البته كه سختی های خاص را دارد و حوصله كافی هم می خواهد مسلماً 6 ماه نمی توانید نوازنده آن آهنگ های مد نظرتون باشید.

2 - روش آموزشی دوم هم برای آن دسته از هنرجویانی است كه می خواهند گیتار پاپ محض را ادامه دهند و گیتار بزنند و بخونن و یا افرادی كه تجربه یادگیری را یك یا چند بار اشتباهاً و با سبك دیگری به اسم پاپ و یا استاد نامناسب تجربه كرده اند و دیگر امیدی به یادگیری گیتار ندارند كه ما سعی می كنیم با این دوستان كه كمی بی حوصله و عجول ، نسبت به تئوری و تمرین های ابتدایی هستند بصورتی برخورد كنیم كه بتواننددر جلسات ابتدایی چند آهنگ را با گیتار اجرا كنند و مجدداً انگیزه را در روحیه آنها به جریان بیاندازیم.

شرایط و نحوه تشكیل كلاس ها :

من اینجا یه توضیح كوچیك در مورد نحوه برگزاری كلاس ها بگم برای دوستانی كه می خوان اطلاعات بیشتری داشته باشند.كلاس های آموزشی به صورت تضمینی و كاملاً برنامه ریزی شده در راستا و هماهنگ با روحیات شما برگزار می گردد .كلاس ها در 8 ترم (8 ماه) هفته ای یك جلسه در تایم 45 دقیقه ای بصورت خصوصی برگزار می شود كه البته دو ترم این كلاس ها تكیملی می باشد .كلاس ها در محل آموزشگاه با هزینه ترمی  60.000 تومان برقرار می باشد و برای تدریس خصوصی در منزل هنرجو با توافق بین استاد و هنرجو صورت پذیر است. جهت هماهنگی با شماره 215 7374 0912 تماس حاصل فرمائید...

آموزش گیتار در سبك پاپ توسط مهدی شهبازی

رزومه : موسیقی حرفه ای را از سال 78با ساز گیتار شروع کرد، اجراهای بسیاری به تهیه کنندگی دانشگاه تهران ، دانشگاه مدیریت و جشنواره ملی ورزشی داشته و برای ضبط های استودیویی با رادیو جوان و استودیو 2 صدا و سیما همکاری می کند  مهدی شهبازی . متولد.2.5 1365، نهاوند. فارغ التحصیل مقطع کاردانی رشته موسیقی
ساز تخصصی  گیتار (پاپ – فلامینکو ).ساز نیمه تخصصی سنتور

پیشینه حرفه ای:
مدرس گیتار در مرکز موسیقی نوای چكاوك
مدرس بربط و گیتار پاپ در کانون آفاق
مدرس تئوری موسیقی در موسسه فرهنگی هنری با دلان
کنسرت گروه آفاق، تالار وحدت، 1383
انتشار مقاله و تست های تئوری موسیقی اطلاعات عمومی هنر ، روزنامه شرق ، از سال 1383

وی تئوری موسیقی و مبانی آهنگسازی را زیر نظر مصطفی پورتراب، نادر مشایخی، و مارینا آغابیکیان فرا گرفت وی برای همنوازی در این اجراها عموما از گروهی متشکل از هنرجویان خود استفاده می نماید.
در سال 1386 بعنوان برگزیده دوم جشنواره موسیقی مناطق شمال تهران شناخته شد. مهدی شهبازی در آموزشگاههای مرحوم استاد ملک، مجد، سایه و طلوع فرهنگ به تدریس اشتغال داشته است و در حال حاضر علاوه بر ادامه تحصیل در دوره کارشناسی موسیقی با آموزشگاه موسیقی آوا و ملك نیز همکاری می نماید.

برخی از سرفصلهای آموزشی در كلاس های خصوصی مقدماتی گیتار پاپ عبارتند از:

ما به شما یاد میدهیم:

‏-‏ چگونه یك آكورد تشكیل می شود ، چگونه یك آكورد بسازیم
- قانون تعویض آكورد ها به چه صورت است؟
‏-‏ چكار كنیم كه وقتی آكورد عوض می كنیم ریتممان قطع نشود
‏-‏ چگونه سرعت ریتممان را كنترل كنیم و دائماً یكنواخت ریتم بزنیم.‏
‏-‏ چگونه آكوردهای ملودی اول آهنگ را پیدا كنیم ‏
‏-‏ ازكجا بدانیم اگر آكورد لا در این آهنگ است كدام لا هست باره دار  یا سر دسته ‏
‏-‏ آموزش كلیه آكورد های سر دسته با تمرین تسریع در تعوض اكورد
‏-‏ ضرب آهنگ ها از كجا شروع می شود؟
‏-‏ اینكه می گوییم ریتم ما 3 چهارم است یا 4 چهارم است یا 6 هشتم است یعنی چی ؟‏
‏-‏ چگونه از روی صدای یك آكورد تشخیص دهیم كه این آكورد مینور است یا ماژور
‏-‏ آكوردهای مینور و ماژور به چه صورتی تشكیل می شوند.‏
‏-‏ چگونه خودمان گام های یك آكورد را روی دسته گیتار پیدا كنیم.‏
‏-‏ مثلاً در یك آهنگ از روی كدام سیم شروع به ملودی زدن كنیم بهتر است.‏
‏-‏ هارمونی را در گیتار برایتان توضیح میدهیم خیلی آسان و روان
‏-‏ وقتی آكورد مادر مثلاً ‏
Am‏ را گرفتید حالا سون ، ناین ، اگمنت (افزوده ) دیمینیش ‏‏(كاسته )
- بقیه مشتقات آن آكورد را با اصولی كه برایتان توضیح می دهیم می گیرید
‏-‏ گرفتن كلیه آكوردهای ‏
Agment‏ ، ‏Nine‏ ، ‏Seven‏  ، ‏Dimnish‏ ‏
‏-‏ دوبل نتها را با شما كار می كنیم.‏
‏-‏ ریتمها را خشك و ابتدایی فرا نمی گیرید بلكه هر ریتم را به صورت حرفه ای می آموزید
‏-‏ آموزش كامل ریتم های باسوانا ، اسلو راك ، شش و هشت ، دو چهارم ها ، چهار ‏چهارم ها ، قر دار ، بندری
- آرپژ تما ریتم های كه گفته شد.‏
‏-‏ چگونه یك آهنگ را شروع كنیم ‏
‏-‏ چگونه و با چه پاساژی آهنگمان را تمام كنیم كه شنونده ناخود آگاه بفهمد آهنگ تمام ‏شده و ما را مورد تشویق قرار  دهید.‏
‏-‏ چگونه شنونده را جذب كنیم
‏-‏ موقع نوازندگی ابتدا از چه آهنگ هایی شروع بكار كنیم تا شنونده را جذب كند.‏
‏-‏ تلفیق ملودی و آكورد با هم
‏-‏ در آوردن صدای دف با گیتار !!!!‏
‏-‏ تلفیق گام ها با هم
‏-‏ راسگادو ی حرفه ای
‏-‏ برای ریتم زدن حالت دستتات چگونه باشد كه حرفه ای جلوه كند ‏
‏-‏ چگونه گیتارمان را با زنگ گوشیمان كوك كنیم !‏
‏-‏ چه جاهایی باید صدا گیتار بالاتر از صدا خواننده باشد و برعكس؟
‏-‏ صدای شما روی چه گامی است؟
‏-‏ چگونه گام اورجیناال یك آهنگ را به گام صدای خودمان تغییر دهیم
‏-‏ دوبل نت ها را كجا ها استفاده كنیم.‏
‏-‏ چند نوع بستن سیم گیتار ( اسپانیش – منظم ( كلاسیك ) پاپ )‏
‏-‏ استیل صورتمان هنگام خواندن چگونه باشد.‏
‏-‏ چگونه و با چه آكوردهایی افراد را به سمت خودمان بكشیم
‏-‏ ‏ چگونه در خواندن در صدایمان بغز ایجاد كنیم. ‏
-در آوردن آهنگ ها به صورت اورجینال

چند جمله در مورد موسقی :

1 - اگر كسی گوش شنوا داشته باشد در همه چیز موسیقی را خواهد شنید.
2 - آنجا كه دل نیست موسیقی وجود ندارد.
3 - جایی كه سخن باز می ماند موسیقی آغاز میگردد.
4 - سمفونی پنجم بتهوون عالی ترین سر و صداییست كه به گوش بشر خورده است.
5 - موسیقی از فكر تراوش میكند و به قلب می نشیند
6-
موسیقی : کاملترین و جامع ترین و زیبا ترین شکل هنر
7-
موسیقی بیان خوش آهنگ زندگیست

:: آموزش خوانندگی پاپ – بخش دوم + فایل صوتی
:: آموزش خوانندگی پاپ – بخش اول
:: وبلاگ گیتاریست بعد از سه سال رفع ف ی ل ت ر شد.
:: اجرای دو آهنگ از Gipsykings توسط آریا
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای رضا صادقی به نام بانوی من ::
:: :: عکس های گیتاری ::
:: :: اجرای کلیپ دو نوازی توسط سامی و آیدین ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای حمید اصغری با نام هستی ::
:: :: ملودی آهنگ بسیار شادمهر عقیلی به نام انتخاب ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای امین رستمی به نام یه نفر ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای محسن یگانه به نام اسکله ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای یه دل شکوندم از علی عبدالمالکی ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای مهدی شهبازی به نام حالا که رفتی ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای نیما علامه و Tamin به نام روز جدایی ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای یاسر محمودی به نام چجوری دووم بیارم ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای شهرام صولتی به نام حسودی ::
:: :: ملودی بسیار زیبای Fur Elise از بتهوون ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای محسن چاوشی به نام کافه های شلوغ ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای محسن چاوشی به نام با من بمون ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای محمد علیزاده به نام شهر باران ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای شادمهر عقیلی به نام زود تموم میشه ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای بابک جهانبخش و رضا صادقی به نام منو بارون ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای شادمهر عقیلی به نام اسمم داره یادم میره ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای شادمهر عقیلی به نام طرفدار ::
:: :: سایت گیتاریست.آی آر ورژن اصلی طراحی شد ::
:: :: آکورد آهنگ بسیار زیبای شادمهر عقیلی به نام انتخاب ::
:: :: كلیپ آموزشی گیتار منو رها كن - مهدی شهبازی ::
:: :: كلیپ گیتار آموزشی چرا از من گذشتی - مهدی شهبازی ::
:: :: كلیپ تصویری و آموزشی گیتار-منو درگیر خودت كن-مهدی شهبازی ::
:: :: دانلود ملودی بسیار زیبای باباکرم برای گیتار پرو ::

:: لیست کامل مطالب ارسالی

درج تبلیغات : 215 7374 0912
آی دی یاهو سایت : iviehdi_shahbazi
ایمیل :iviehdi.shahbazi@gmail.com

تبادل لینك با رنكینگ 2 و به بالا
با نام : گیتاریست | بانك آكورد
آدرس: http://www.Giturist.com
لینك كنید سپس لینك خود را از قسمت ارسال لینك بفرستید تا تایید شود.

آدرس وبلاگ ما:
http://www.Giturist.Mihanblog.com

آدرس سایت های ما :
www.Guitarist.ir
www.Giturist.com

برای آگاهی از بروز شدن و آدرس سایت ما در شبكه اجتماعی فیسبوك ما عضو شوید.
مدیر سایت: admin admin

:: آكودرهای پی دی اف
:: سلطان بزرگترین وبلاگ تخصصی ویولن
:: گیتار موزیک
:: دانلود نت آهنگ
:: بهترین آکوردها و نت ها برای گیتار
:: تماس مكتوب با مدیر سایت
:: موسیقی و گیتار
:: گیتار تک !
:: دنیای ملودی
:: جدیدترین آکوردهای گیتار
:: آکورد (Chord)
:: آموزش گیتار
:: گیتاریستها
:: آنچه شما خواسته اید!
:: جدیدترین آکورد و ملودی
:: موجودات فرازمینی

:: لیست کامل پیوندها

:: اردیبهشت 1395
:: فروردین 1392
:: مهر 1391
:: شهریور 1391
:: مرداد 1391
:: تیر 1391
:: خرداد 1391
:: اردیبهشت 1391
:: فروردین 1391
:: اسفند 1390
:: بهمن 1390
:: دی 1390
:: آذر 1390
:: آبان 1390
:: مهر 1390
:: شهریور 1390
:: مرداد 1390
:: تیر 1390
:: خرداد 1390
:: اردیبهشت 1390
:: فروردین 1390
:: اسفند 1389
:: بهمن 1389
:: دی 1389
:: آذر 1389
:: آبان 1389
:: مهر 1389
:: شهریور 1389
:: مرداد 1389
:: تیر 1389
:: خرداد 1389
:: اردیبهشت 1389
:: فروردین 1389
:: اسفند 1388
:: بهمن 1388
:: دی 1388
:: آذر 1388
:: آبان 1388
:: مهر 1388
:: شهریور 1388
:: مرداد 1388
:: تیر 1388
:: خرداد 1388
:: اردیبهشت 1388
:: فروردین 1388
:: اسفند 1387
:: بهمن 1387
:: دی 1387
:: آذر 1387
:: آبان 1387
:: مهر 1387

:: لیست کامل آرشیو ماهانه

:: مباحث مطرح شده در آموزش گیتار
:: آموزش آهنگسازی با گیتار
:: آموزش تکنیک های گیتار پاپ در 90 روز برای حرفه ای ها
:: آموزش تصویری آواز و تصنیف خوانی (فارسی)
:: آکورد های شادمهر عقیلی 2
:: شماره حساب ها
:: آمپلی فایر انواع گیتار برای آیفون
:: جدول نرخ تبلیغات
:: با ما گیتار را آسان بیاموزید ...
:: آموزش مجازی گیتار پاپ
:: دانلود آكورد ها به صورت PDF
:: بیست هزار نت و تبلچر
:: آموزش گیتار آنلاین
:: تعرفه آموزش گیتار پاپ
:: DVD آموزش تصویری گیتار
:: گیتاریستان
:: رضا صادقی
:: گوگوش
:: شادمهر عقیلی

برچسب ها

نت های درخواستی گیتار آکورد دانلود نت گیتار پرو آلبوم رگ خواب محسن یگانه آكورد گیتار گیتار باس نت برای گیتار پرو کلیپ گیتار آکورد گیتار محسن یگانه گیتار اسپانیش آكورد رضا صادقی دانلود گیتار پرو آكورد دیمینیش آکورد گیتار جدید گیتار پرو چه گیتاری بخریم گیتارینه آموزش ریتم گیتار آموزش تئوری موسیقی آكورد اگمنت والپیپر گیتار گیتار تبلچر گیتار پرو عکس گیتار نت و آکورد جدید ترین ترانه های ایرانی گیتار كلاسیك بزرگترین منبع نت و تبلچر برای گیتار آکورد آهنگ جدید یگانه آکورد جدید مهدی شهبازی عكس گیتار تبلچر mehdi shahbazi انواع گیتار نت گیتار پرو آموزش گیتار كلیپ گیتار کلیپ مهدی شهبازی Guitarist GUITAR گیتاریست نت و تبلچر آموزش ریتم دنیای گیتار و گیتاریست آكورد ناین آكورد جزوه آموزش گیتار نت دانلود آکورد

صفحه نخست | ایمیل ما | لینك آر اس اس | آرشیو مطالب | تدریس خصوصی

Powered By Mihanblog Copyright © 2009 by Guitarist.ir
Design By : تیم طراحی سایت گیتاریست